Skip to content


Yadav-Balogh Anikó

2012-ben végeztem a Wesley János Lelkészképző Főiskola szociális munka szakán. Már fiatalon kikristályosodott bennem, hogy olyan szakmát szeretnék majd végezni, ahol embereken tudok segíteni, velük közösen dolgozni. Így esett a választásom a szociális munkás szakra. A nagy gyakorlatomat a Demecseri Család- és Gyermekjóléti Szolgálatnál töltöttem, ahol sok tapasztalatra tettem szert.

A főiskola befejezése után egy Budapesten lévő alapítványnál kezdtem el dolgozni. Ott kerültem először kapcsolatba hátrányos helyzetű szerhasználó fiatalokkal. A szociális munkás erényei: a segítőkészség, feltétel nélküli elfogadás, empátia, önzetlenség, kreativitás és kíváncsiság. Ezekre mind szükségem volt a munkám során, viszont nagyon sokat is kaptam cserébe.

Végül 2020 márciusában visszatértem erre a területre az Adelante Alapítvány által, ahol igyekszem minden tudásommal segíteni a csapat munkáját.

„A legnagyobb sikereket akkor fogjuk elérni, amikor képessé válunk arra, hogy másokon segítsünk.” Charles Francis Haanel

 

 

0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.