Skip to content


Reklámcég, magánszemélyek támogatása

Szervezetünk az utóbbi időben több piaci szereplőt, magánszemélyt keresett meg támogatási kérésével.  Örömmel mondhatjuk, hogy legutóbb a  Printrio Kft. reklámcég kérésünket meghallgatva nagyméretű fotókkal támogatta alapítványunkat. A fotókat szabadon választhattuk ki, ők pedig ingyen kinyomtatták nekünk.  Egyúttal elkészítették bulisegély szolgáltatásunk új transzparenciáját, reklámtábláit, így végre a megfelelő minőségben és méretben tudjuk hirdetni a szórakozóhelyeken, rendezvényeken, fesztiválokon ezt a programunkat.

Fontos megemlítenünk, hogy a kiadványok nem jöhettek volna létre, magánszemélyek támogatása nélkül. Önkéntes munkában Horváth Zsolt (layout) készítette elő a nyomdai munkákhoz a bulisegély  szolgáltatásunk fotóját,  korábban pedig a FŰ-SZER kiadványok szerkesztésében segített, hogy azok megfelelő, professzionális minőségben jelenjenek meg.

Jó tudni, hogy vannak cégek, civilek (magánszemélyek), akik számára fontos társadalmi felelősségvállalás, a drog-, szenvedélyprobléma kezelésnek ügye, a civil szereplők támogatása és ezért képesek együttműködve, akár ingyen is tenni.

Köszönjük támogatásukat!

Posted in támogatás. Tagged with .

0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

Some HTML is OK

(never shared)

or, reply to this post via trackback.